Mitt syre i små bubblor av glas.

Tävlingen förra veckan gick awsome, sen dess hare vart helt okej faktiskt. Men lite (jävligt) dåligt humör de senaste dagarna, usch. Kan inte bestämma mig hur jag ska göra med allt, det är så jävla svårt med att veta om man gör rätt eller inte. Ska nog kanske svänga in till kuratorn på skolan en snabbis någon dag, bara kolla av lite.

Annars äre najs, skolan äger (fortfarande). Vi har nu bytt namn från InfoKomp Gymnasiet till Klara Gymnasiet, bara för att InfoKomp låter mycket bättre än Klara! Menmen, sitter nu och skriver på samhällen som ska in på torsdag. Sen så ska ja skriva en novell och sedan ska jag också skriva på grejen vi fått i Mediakunskapen.

Bortsett från de så vill jag ha en kram och snart träffa alla mina vänner! Saknar er bästaste<3 Ska försöka träffa dom här framöver snart, hoppas jag. Ladda inför konserten med Escape the Fate! HELL YEAH! Kommer bli det grymmaste ever!

I wanna give you a kiss
because you are my oxygen
In small glass bubbles.

You break the ice when you speak.

Har bestämt mig om vad jag ska skriva om på svenskan, vi ska skriva en novell och hade inte hittat ett tema. Men nu har ja bestämt mig som sagt, jag ska skriva så hon blir alldeles stum. Så hon blir alldeles tårögd, om hon inte blir de så vette fan vad ja ska göra. Måste få ut alla känslor nu fan, måste skriva.

Jag vill inte se dig
jag vill inte höra dig
jag vill inte känna dig.
Men,
jag vill känna dig när min hand slår hårt
jag vill höra dig skrika
jag vill se din smärta i dina ögon.
Så min rädsla äntligen kan vila,
jag hatar dig så mycket.

All I need is you.

Jag vill ha en stor kram.
En varm kram.
En trygg kram.
Jag vill krama dig.
Glömma alla problem.
Jag har min mysiga säng.
Jag har mitt mysiga täcke.
Men jag har inte dig.
Du fattas.