Everyday I'm shuffln

Igår så blev det åka hem igen. I västerås fick jag med mig Simon hem. Gick och handlade lite grann och sedan blev vi hämtade av mamma. Åkte hem och kollade på film. Blev kolla Sleepy Hollow (älskar filmen<3). Sedan blev det käka. Efter det så blev det kolla film och äta morötter med dipp hihi. 

Idag blev det upp och jag släppte ut hästarna. Käkade frukost sedan med Simon och kollade tv ett tag. Sedan blev det baka päronpaj. Såg väldigt fin ut. Drog ut för att hjälpa hovslagaren in med hästarna och mamma kom hem, då drog jag in för att fixa mig.
Vi åkte till Köping för att släppa av Simon till tåget. Drog sedan iväg till sjukhuset för hade möte hos BUP. Har gjort ett test och får väl se vad det blir med det när min kontaktperson har pratat med andra i gruppen. 
Nu på kvällen har man käkat päronpajen som var himmelsk och kollat på ponnyakuten. Just nu kollar jag på wipeout och lyssnar på LMFAO. 






Vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut?

Tja jag lever! Haft en full helg så har inte direkt haft tid eller ork att blogga. 
Fredagen blev det stanna kvar efter skolan och följa med Simon hem. Hade en trevlig kväll med honom, skyrim och hans familj. Kollade sedan på film resten av kvällen och mös.

På lördagen blev det upp och duscha innan det blev käka lite frunch. Blev äggmackor och bacon. Riktigt mumsigt. Sedan fick man skjuts till stationen och tog tåget mot Sala. I Sala blev det vänta en stund och sedan ta tåget mot Avesta. Var mycket folk på tåget så jag fick sitta i en trapp.... Men men, väl i Avesta möttes man äv bästavän Evve. Hihi så himla kul! Drog iväg en sväng på stan och gick på Burning Duck för att käka lite. Blev käka kycklingfilé med klyftpotatis och tzatsiki, mums! Mötte även några av hennes vänner. Efter det drog vi hem till henne och fick hälsa på hennes familj. 
Senate skar vi upp lite morötter och gjorde lite dipp och sate oss i soffan för att kolla på Harry Potter. Hade en trevlig kväll. Hade ansiktsmasker och gjorde oss väldigt fina!

Söndagen så blev det upp och käka frukost. Efter det blev det att fixa iordning sig eftersom det skulle komma besök. Det var ju bästaste Evves födelsedag! 18 år blev hon nu! Så lite släktingar till henne kom och det blev gott fika. 
Efter det så tog vi en promenad till en lekpark och sedan runt i kvarteret. När vi kom tillbaka så hade Evves vänner som vi mötte dagen innan kommit dit. Axel, Hanna, Linus, Philip och Jaquline. Riktigt trevliga och fina människor detta! Så himla kul att äntligen få lite ansikten till namn som man bara hört talas om. Hade en riktigt fin kväll och fick många kramar. 
När de hade åkt så blev det skära upp mer morötter att äta. Så sjukt gott med morötter och dipp. 


Hanna i ett nötskal..

Letar febrilt efter tatueringssalvan. Tror man har glömt den hos Simon men ack, inte där... River upp hela väskan i jakt men icke, rotar igenom alla fickor på jackan. Ger upp.. Sätter mig i soffan och hittar salvan i byxfickan.... Evves reaktion: HAHAHAHAHAHAHAHA
Jag: fuuuuuuuuuck..