Jag känner allt och ingenting för dig

Denna dag har vart nästan exakt som alla andra dagar. Jag har gått i skolan och typ inte gjort något alls känns det som. Men men vad gör man. Drog mig upp ur sängen imorse och käkade frukost. Fixade till mig och åkte till skolan med mamma. Började egentligen inte fören tolv idag men har som vanligt ingen skjuts eller bil att kunna ta mig till stan. Satt med Camilla en stund och sedan så gick jag till Amanda. Skrev mina artiklar och pratade med henne. När jag blev klar drog vi oss mot lunchen och pratade ännu mer om en massa tankar som flög runt. 
Käkade med Ewe x2 och sedan kom Alicia dit också. Satt kvar en stund till och sen gick vi tillbaka mot skolan. Hade svenska som första lektion och vi kollade igenom våra artiklar som vi har skrivit. Nästa lektion var religion. David var snäll så jag fick plugga lite naturkunskap innan provet. Så satt med de papprena och tog det lugnt med Amanda E och Hiep. Pluggade lite med Alicia också. Vi tände ljus och hade det allmänt mysigt. Sedan var det dags för provet. Per blev lite sen men han rättade till det genom att muta oss med kakor haha. Världens underbaraste lärare är vad vi har på vår skola. 
När jag var klar åkte jag till mammas jobb och sen handlade vi lite. Nu sitter jag hemma och ska väl mysa i soffan under min filt. Få se om jag skriver något ikväll sen.
 
Det är svårare att förstå dig än att göra roten ur på ett negativt tal..

Snurrig och fnittrig över allt som sker

Idag ringde klockan alldeles för tidigt.... Det är hemskt att behöva vakna vi den tiden.. Riktigt hemskt! Lyckades att dra mig upp ur sängen i alla fall, käkade frukost och gjorde mig iordning inför dagen. Jag och mamma hämtade upp Amanda och sen drog vi till skolan. Blev avsläppta där och klev på bussen som skulle ta oss till Älvsjö. Klockan åtta på morgonen åkte den iväg. Jag och Ewe var nog alldeles för trötta så vi blev hyperaktiva istället. Men tillslut blev det lyssna på musik och halvsova lite. Sen kom vi fram och då var det bara att gå runt bland alla montrar. Det gick rätt fört för jag vet redan vilket universitet jag vill gå på. Men kikade runt lite, pratade med representanter från "mitt" universitet och så. Tog en paus från alla människor och fixade lite mat åt oss. Sen var det bara att köra igen.
Gick runt och pratade med lite människor och så. Sprang med heliumfyllda ballonger som gjorde våra röster roliga men våra hjärnor snurriga, haha. Det var nog det vi gjorde under dagen. Kollade även på polisen som hade en liten visning av hur det går till med narkotikahundar. När vi var klara så gick vi tillbaka till vår buss och satte oss. Satt med Tom hela vägen hem och babblade lite, lyssnade på musik och lekte med fler heliumballonger. Kom tillbaka till skolan och tog det lugnt en liten stund och sedan gick vi till station. Jag och Amanda blev upphämtade av mamma och sen åkte vi hem. Släppte av Amanda och nu så sitter jag hemma och ska väl försöka att plugga lite grann inför provet imorgon i naturkunskap B. Egentligen så vill jag bara stupa rätt ned i sängen och sova. Skulle vara så himla underbart, men men vad gör man. Min hjärna är i alla fall sjukt trött och det känns som om jag inte har fått någon sömn på typ hundra år eller nått sånt. 
Aja hoppas ni har en bra kväll, godnatt blir det nog för mig snart!
 
Jag och Ewe i bussen påväg till Älvsjö, fett trötta tjejer....

I hear your cries praying for life

De här senaste dagarna så har det inte hänt så mycket. Inte haft något att skriva om och varit alldeles för upptagen med mina egna tankar och mitt sökande. I måndags så hade vi ju då matte i tre timmar. Jag och Amanda var duktiga i alla fall och tog med oss fika. Fick nån uppgift och jobbade ihop med Murre och Kricke. Fixade klart uppgiften och sen tog jag bilen till mammas jobb. Åkte hem sen och minns inte riktigt vad jag gjorde på kvällen. 
Igår hände det inte så mycket heller. Gick i skolan, skrattade med vänner och fick ett fint sms från en vän. Det fick mig att le väldigt mycket. Gjorde ett hus på info och layouten. När skolan var slut så hjälpte Sebastian mig och Anton att sätta upp fotostudion inför kvällens öppethus. Han lämnade oss och sen stod vi och lekte ett tag där och tog finfina bilder! På kvällen sen kom det lite elever och kollade, så visade runt dem och så. 
Idag har jag inte gjort något alls typ. Fick lite sovmorgon och när jag vaknade så hoppade jag in i duschen. Käkade frukost och tog sen bilen in till stan. Träffade Erica och Vendela på station och åkte tåg med dem. I västerås sedan träffade jag Evelina O och vi väntade på Alicia. Drog till lunchen och käka. Hade naturkunskap sedan och fixade litegrann inför provet på fredag. Tog tåget till Arboga och åkte hem sen. Tog det lugnt en stund och åkte sen in till stan för att plocka upp Linnea. Svängde förbi ICA och hä,tade ut ett paket till henne. Drog oss sedan till kören. Övade inför lucia och så. Skjutsade hem Linnea och nu har jag käkat och allt sånt. Nu ska jag kolla på Teen Wolf, vilket ja, jag börjar bli beroende av. Ni borde kolla in den serien. Grym är den!
 
Teen Wolf