It sure takes its precious time

Det har gått en vecka sedan sist.. Jag har alldeles för mycket att göra för att hinna blogga, men har sett att det är några tappra själar som ändå håller koll. Tack för det. Gör en liten update nu och kommer nog kunna blogga lite mer nu. Dock är det inte min första prioritering. Sist jag skrev så skulle jag ut och käka med några vänner från klassen. Gick runt på stan först för att finna de sista detaljerna för halloweenfesten. Åkte hem en snabbis innan vi drog till Allstars och träffade några fler. Käkade god mat, drack gott och hade en trevlig stund. 
På lördagen så var det dags för halloweenfest. Spenderade dagen med att städa, plugga och förbereda mig inför kvällen. Några kompisar kom över och vi hade en liten förfest innan vi tog bussen till Kårhuset. Träffade på fler människor där, drack vin och cider och hade det riktigt roligt. Såg många bra utklädnader också, så kul att människor faktiskt gick in för det. Jag är van att ingen direkt går in för det men de gjorde de verkligen, vilket var väldigt roligt! Kände dock att jag inte hade vågat gå in för det så mycket, hade på mig min blåa rockabilly klänning, lockigt hår, lösögonfransar och fixade till mina naglar så de såg äckliga ut (har tyvärr ingen bild på dem). Men men, då vet jag hur jag ska planera till nästa år. 
Spenderade söndagen i sängen för att chilla och bara vara. Den senaste veckan har jag spenderat med föreläsningar, seminarium och pluggning. Har ju tyvärr en omtenta imorgon, en ny tenta nästa fredag och såklart en till omtenta nästnästa fredag. Blir lite sur på mig själv att jag inte kan förklara saker ordentligt så jag bara är något poäng ifrån godkänt... Men som sagt, det är ju det första året. Känner dock att jag börjar komma in i det. Så just nu sitter jag i sängen och pluggar inför morgondagen. Varvar det med lite youtube-tittande och har tack vare en kille jag följer satt ihop en riktigt bra plugglista! Är glad också, för imorgon får jag besök hela helgen av mina favoritpersoner hihi!

Here's to you and taking the easy way out

Gårdagen var inte sådär jätterolig. Tog det lugnt hemma och försökte skriva sammanfattningen på artikeln, vilket inte gick så där jättebra. Kollade upp om jag klarade tentan, vilket jag inte gjorde.... Fick ett litet utbrott men sen var det bara att ta sig i kragen. Det är ju som sagt första tentan så det är ovant att skriva just som de vill. Chillade ett tag till hemma innan jag drog mig till skolan. Mötte Niklas utanför och stod och pratade med honom en stund tills Andreas kom. Hämtade ut våra tentor, kollade igenom dem och satt sedan och väntade tills tentagenomgången skulle börja.
Tillslut var det dags och vi gick igenom tentan. Förstod mer hur jag skulle svara och vilken information som krävdes. Efter det så drog jag mig hemåt men passade på att svänga förbi ica för att köpa lite glass och annat gott. Förtjänade att ha en stund med onyttiga saker hehe. Spenderade kvällen sen med att försöka skriva på artikeln igen.. Typ höjdpunkten denna dag var att jag fick höra att en tjej i min klass hittade min blogg och tyckte att jag skrev väldigt bra. Blev lite förvånad eftersom jag inte direkt tänker på hur jag skriver utan jag bara skriver helt enkelt. Men det gjorde mig väldigt glad så tack för den komplimangen! Pratade i telefon med mamma också och hon sa precis likadant, att jag skriver bra och att jag skulle skriva en bok. Hm, kanske en rolig idé?
Idag då så blev det kliva upp, käka frukost och fixa i ordning mig (as usual). Tog sen cykeln till skolan, kan ni tänka er? Går annars alltid, det är mycket skönare! Väl framme i skolan så blev det ha en föreläsning om kvalitativ metod och etik, verkar inte alls vara så himla jobbigt. Käkade lunch och hade sen en till föreläsning. När det var klart så satte jag mig i biblioteket för att skriva klart sammanfattningen. Satt där ett tag och lyckades skriva klart den.Träffade på Jonte innan jag drog hem, gjorde lite planer om imorgon och drog hem. Sitter nu och chillar framför Predator. Imorgon är det föreläsning, sen blir det plugga och på kvällen blir det käka med lite vänner! 
På lördag är det även Halloweenfest!!

At least give me my dreams back

Denna dag har varit rätt onödig. Vaknade i tid den här gången, fixade frukost och annat i lugn och ro innan jag gick till skolan. Missförstod vädret, det var "varmare" än vad jag trodde (fortfarande kallt) så tog på mig alldeles för mycket kläder och typ svettades ihjäl som vanligt.. Hatar att vara så jävla varmblodig! Visst jag fryser inte så ofta men jag blir alltid så jäkla varm, väldigt jobbigt ibland.. Aja, kom fram till skolan och pratade lite med Emelie och några andra. Skämtade lite om att vår lärare skulle va sjuk och att vi inte behövde komma idag. Visade sig att vi hade rätt, så båda våra föreläsningar blev inställda (även den imorgon).. 
Efter lite kort information från en annan lärare så begav jag mig med Emelie till biblioteket för att skriva ut den nedrans och alldeles för långa ENGELSKA vetenskapliga artikeln som vi ska öva vetenskapligt skrivande på.. Kan ju säga att engelskan var lite rostig men jag satt kvar en stund med Linna, Hanna och Johannes. Läste igenom artikeln och diskuterade lite med varandra. Tog sällskap hem med Hanna och väl hemma blev det skriva iording en lista på vad som behövde handlas. Vilade lite och drog sen till affären. Har sedan tagit det lugnt och försökt vila huvudet, det känns lite tungt av någon anledning (antagligen pga för mycket tänkande). Har i alla fall ätit något. Gjorde vegetarisk lasagne som faktiskt blev väldigt god! Dock glömde jag ha i spenatbladen i tomatsåsen hehe, men som tur är så kan man ju ha det till ändå. Nu ska jag väl ta det lugnt och planera morgondagen lite grann. Vi har tentagenomgång och vi får reda på om vi klarade den eller inte. Håll tummarna att jag klarade den!