Where oceans bleed into the sky.

Lift me up, let me go.
Lift me up, let me go.

Sitter och spenderar min tid med att lyssna på Linkin Park, försöker att andas nu när mitt syre snart finns på andra sidan jorden. Hans flyg går inte fören halv sex, men det är svårt endå. Jag får inte träffa honom på en vecka, ganska jobbigt när man är typ nykär...
Planerar in typ vad ja ska göra varje dag nu, jag köpte en ny bok igår i Västerås. Har redan läst den en gång men de var när jag var på Irland. Så ganska längesedan, men men. Om ni inte har läst P.C and Kristin Cast's bok serie House of Night så har ni missat något.
JA, det är en vampyr bok. NEJ, den är inte som Twilight. Den är asbra, jag läser dem på engelska eftersom de är orginal språket. Det blir mycket bättre då. Just nu läser jag Burned som är nummer sju i serien och jag älskar den!

Snart utläst och väntar otåligt på åttan Awakened.

You can fight it when you believe it.

Haha, Scream Awards 2010<3 Älskar det programmet bara för att jag älskar skräck (men hatar de också).
Idag var det åka till Västerås och gå på en workshop med afrikansk dans, grymt kul var det! Och väldigt läckert ögongodis som spelade trummor, mums!

Håller på att planera in min höstlovs vecka också, måste hålla mig sysselsatt för älsk drar iväg till Turkiet och lämnar mig ensam.. Bläää, jag kommer typ dö och krevera och typ.. ja.. Usch.
Men men, har lite saker från skolan som behöver göras så. Sen ska man träffa massa vänner också, förhoppningsvis så kommer Eve hit nån dag<3

Måste se Harry Potter and the Deathly Hallows i 3D och sen faktiskt också Piranha 3D. Lockande att också se Saw 3D men kommer bli ganska grose så naae tror ja skippar de.

Give me one more chance to make it right.

Choklad är inte godis, det är en drog. Snacka om att hela veckan har bestått av ett socker och choklad beroende, blää vill ha choklad hela tiden! Haha, imorgon ska jag och mamma nog åka och köpa hårfärg och kolla lite skor om det finns någon affär öppen. Vill ha ett par assnygga kängor! Sen ska ja bli helsvart igen i håret, orkar inte med att färga det om och om och om igen. Nu blir det svart och förblir så.

Sen ska jag göra hemprovet i Svenskan och börja skriva på en artikel till Mediakunskapen, vi jobbar med en tidning och jag ska skriva om påverkan inom media. Det kommer bli riktigt kul, sen ska vi få fota till det också. Det är bra om man ska frilansa om man kan ta kort, då de inte finns mycket fotografer kvar. Oftast är det de som skriver artiklarna som tar korten, men men det kommer va intressant i alla fall.

Man lär sig av sina misstag.
Jag hoppas du kan förlåta mig någon gång.

http://upsidedownkingdom.blogg.se/