Balbilder

Lite fler bilder från balen! Lånade dem från de andra!

It's just like the emotion that I get from you

Tjenare. Har överlevt denna dag även fast jag glömde min medicin hemma. Vi lyssnade ju på Brian Palmer på morgonen och han var intressant att lyssna på. SKulle nog ha tyckt om föreläsningen bättre om den hade varit på engelska och inte en lite knackig svenska, men det funkade ändå. Vi fick lyssna när han pratade om civilkurage. När man ingriper i olika situationer. Att du typ bågar stå på dig för vad du tror på. Några exempel var Sophie Scholl under andra världskriget. Att man vågar göra något helt enkelt. 
Drog iväg sen för att käka. Hade en rätt lång lunch så vi svängde förbi apoteket och köpte skavsårsplåster till Amanda, vars häl blödde som satan.. Och även lite alvedon eller pamol som de rekommenderade av någon anledning. Gick in på Gina Tricot sen för att Amanda skulle ha tights och sen drog vi tillbaka till skolan. Hade matte i typ två timmar och satt sen och chillade resten utav tiden. Tog bilen sen till mamma och åkte hem. 
Har käkat och nu suttit och skrivit på min bok. Bärjar även få lite panik över skolarbeten och så. Det är inte riktigt min dag. Känner mig väldigt konstig, glad ena stunden och sen lite ledsen.. Antar att det är för att jag glömde ta medicinen idag och bara har fått snabb energi i form av socker.. Aja, ska fortsätta koklla på Hannibal nu. Ni får gärna vara social på sms eller på kik (HannaW.Andersson).

Ten miles wide

Sitter i skolan just nu med Alicia, Amanda och Ewe. Har suttit här sen typ halv nio imorse. Har temadag så börjar egentligen 10.30. Ska på någon föreläsning av Brian Palmer som ska prata om civilkurage. Sen blir det lunch och sen blir det plugga lite matte. Sen får man väl se vad dagen bjuder på. 
Kan ju säga att jag har hittat tillbaka till ett av mina favoritband från när jag var "yngre". Escape the Fate♥ Så underbara och får upp en massa gamla minnen. Aja, nu ska vi väl försöka hitta vart vi ska vara. Skriver sen!