Jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

Jag älskar dig,
Inte bara för vad du är,
Utan för vad jag blir när jag är med dig

Rock on motherfucker, I still play it rough

Vad har hänt? De senaste dagarna så har jag typ slappat. Tagit det lugnt och lekt med olika nail arts. Testat att göra olika designer vilket var skojj. Hihi!

Idag så blev det upp i alla fall och käka frukost. Efter det så höll jag i min häst för hovslagarn var här. När hon var klar så hoppade jag in i duschen och fixade mig efter det. Åkte med mamma till Köping med In the back of my limousine - Billion Dollar Babies i mina öron. Väl framme så blev det hämta ut våra glasögon som hade kommit. Känns skönt att få ett par så man kan ha när migränen slår till och som hjälp vid körning samt skola.

Efter det sprang jag in på Lindex och köpte gult nagellack. Sedan maaaaat! Blev en kebabtallrik! FY VAD GOTT DET VAR!!! Inte ätit det på sjukt länge... Aja, efter det så blev det köpa en bok och sedan handla det sista inför imorgon. Då kommer hela gänget hem till oss som varje år. Så sjukt kul!
Väl hemma så fixade jag naglarna. Så nu har jag gubbarna från filmen Dumma Mig på naglarna! Dock ser det kanske inte jättevackert ut men.. Första gången jag gjorde denna design.

Jag vill betyda något för dig

Humör + självförtroende är i botten.