My scars remind me that the past is real.

Nyårsafton ikväll då! Min klänning har INTE kommit... Fuck.. Nu måste jag leta upp nått gammalt och jag ville verkligen ha just den klänningen på mig! Buhuuu.. Suck, får försöka hitta något bra som kan passa ihop med mina andra detaljer.

Idag på morgonen så tolkade jag och Linnea efter hennes häst Joy. Vi satte fast bobben efter och ena red och styrde medans den andra satt på bobben. Riktigt kul var det och Joy var jätte duktig! Gick ända till byn och tillbaka. Sedan har det bara vart slapp, snart ska man väl fixa sig och springa runt i panik över att man inte har något att ha på sig. Lyckat!


i brist på bilder <3

PS. Som ni kanske märker så har jag en ny design på bloggen. Detta kan jag tacka Jonna för. Mycket mycket tack!!

Let go of my dreams.

Hey you, look what you do to me
You bend and you bruise me
Why you try to control me?
But you don't know me
How come you just want to hurt me?
How come you just want to push me?
I can't ignore you anymore
Cause everywhere I turn you
You burn me, you break me
You always want to take me down with you
What do you want from me?

I don't wanna be afraid, I don't wanna run away
I don't want to be evaded it's more that I can take
I'm never gonna be the same
I threw it all away
I don't want to be evaded
Just let go! (look what you do to me)
Let go! (look what you do to me)

Ganska soft dag idag, fast tråkig. Vaknade och mindes en mardröm.. Men efter frukosten så åkte jag och mamma med hennes häst Billy till ridskolan för löshoppning. Det va faktiskt roligt att se Billy rejsa runt där över hindrena. Sedan drog vi hem med honom och sedan in till stan för att greja lite saker och vi passade på att käka på Metropol. Saknar tiden på sture när vi var typ stamkunder där, haha underbara minnen.
Min klänning har inte kommit än.. Så hoppas att den kommer imorgon annars måste jag ju hitta något annat att ha på mig. Sen igår så klippte jag ju mig, bild på det kommer när jag har fixat en någorlunda BRA bild. Tyvärr brukar jag inte passa på bild. Men men, imorgon blir det vara med familjen och deras vänner. Skoj!

Texten är från låten Let Go med Red som jag har på mitt huvud nu. Sen har jag också låten I Can Do Anything med 3OH!3 på huvudet också.
upsidedownkingdom...

I need to be strong now.

Jag är sjuuk, jag orkar inte med nånting. Igår ville jag sova men jag kunde inte. Nu är jag hungrig men jag vill inte äta..
Måste tända lampan men orkar itne resa på mig. Men jag måste.
Jag måste göra allt..