They said it changes when the sun goes down around here / over the river going out of town.

Jag har spenderat typ hela dagen på mitt rum, spelat massa bra musik. Union Square och Arctic Monkeys, hihi. Typ lämnat rummet för att hjälpa mamma med hästarna och ätit, känner mig lite smått nedstämd. Men jag saknar ju min älskling så, men honom får jag träffa imorn. Först ska jag gå och köpa kakor, han ville inte följa med... Sen ska jag hämta mina saknade filmer som försvann för typ, i alla fall förra året haha. Men men, imorgon är det en ganska dryg dag. Arbetssätt och lärande är inget roligt ämne alls, har samma lärare fyra timmar i rad. Rolig lärare men första lektionen är för dryg för att orka bry sig om.

Nu ska jag fortsätta med mitt dryga lilla liv för jag har inget bättre för mig.



We are who we are.

We will never sleep, cause sleep is for the weak / and we will never rest, till we're all fucking dead.

Dagen spenderades först med en ridtur och sedan blev det en dusch, sedan drog man in till stan för att hämta Becka och Ruth och köpa mat (donken ofc!) haha. Åt mat och har det trevligt just nu, vi gjorde vitchoklad mousse men det blev chokladmousse för den vita chokladen hade typ damp och ville inte smälta. Men men, det blev gott endå. Nu ska jag vara lite social med de andra och kolla en dyster komedi.


We're all going to hell
We may as well go out in style
Death is a promise
And your life is a fucking lie

I love you guys<3

Frågor/Svar (alla frågor)

När ska vi ses igen? -Jo men vi får väl höras någon dag igen!

Hur blev du och Anton tillsammans? -Vi började snacka lite mer under sista veckan i skolan, sedan en dag under sommarlovet så hade jag tråkigt så jag tänkte på honom och addade hans msn. Vi snackade en massa och långt in på kvällarna/nätterna, var mest en massa dryg prat vi snackade om men det blev mer och mer allvarligt. Vi bestämde för att träffas och umgicks som vänner med lite fördelar och efter någon vecka insåg jag att jag vekligen gillade honom så jag tog steget och sa vad jag kände. Och ja, det blev ju som det blev. Jag älskar honom.

Varför är du så fin? :D -Bra gener kanske? Haha.

Hur har du lyckats linda Anton runt ditt finger? -Hahaha, jadu. Kanske inte helt runt mitt finger, men han gör saker som jag ber honom om för att han älskar mig. Vilket jag uppskattar, dock finns det gånger han inte lyssnar.

Tja, äru spunk? Tja äru avis på att jag såg TDWP, Architechts, Tek-One och BMTH igår? De va ganska nice, vi borde göra det någon gång.. Hehe. -JA jag är grymt avundsjuk för jag ville också se dem!!

När ska vi ses; kebab? -När vi har tid din mupp! <3

När började du rita?(seriöst ritande) -Jag har alltid gillat att rita, men det blev ju mer seriösa teckningar när jag förstod att jag verkligen vill ha tatueringar. Vilket var nog ungefär i sjuan kanske.

Hur kommer det sig att du är så otroligt bra på det? -Jag kan säga att jag inte tycker att jag ritar bra, men jag har kommit på nu att jag inte kan rita bilder "ur mitt huvud". Jag blir arg för det ser inte likadant ut på pappret som i mitt huvud. Men när jag ritar av teckningar märker jag att det blir mycket snyggare!

Hur länge har du och Anton varit tillsammans? -På lördag nästa vecka (5 februari) så har vi varit tillsammans i fyra månader.

Vad brukar du göra om vardagarna? -Jag brukar väl mest tänka en massa, jag är en sådan. En tänkare.

Vad är det pinsammaste du har varit med om? -Hmm, jag har varit med om några pinsamma saker men vet ej om jag kan ta ut den pinsammaste. Men om jag ska välja ett var det nog när jag skrek till killen jag gillade att min kompis fattade fel för hon hade frågat chans på honom. (han sa nej)

Vad går du för skola/linje? -Jag går på Klaragymnasiet i västerås, där läser jag Samhäll med inriktning journalistik och media.

Är du nöjd med det? -Jag är väldigt nöjd med mitt val! Det är en grymt bra skola och mina nya vänner är underbara. Lärarna är bra och lyssnar verkligen på en och vill hjälpa till om du inte förstår.

Vad för yrke vill du ha i framtiden? -Jag skulle gärna vilja bli författare eller psykolog, utbilda mig till psykomotorisk pedagog (stresshantering). Jag gillar att skriva och är väldigt intresserad av fenomenet stress och människans hjärna.

Vilka namn ska dina barn ha? -Om jag ska ha ett barn så har jag fastnat för namnet Benjamin, jag absolut avgudar det namnet!

Vem föredrar du mest? Göran Persson eller den feta killen med glasögon från Valskog? -Jag föredrar ingen av dem.

Skulle du kunna tänka dig att ha sex med mig? -Lina, har du sett hur du ser ut egentligen...?

Vill du operera dina bröst? -Nej jag anser att jag inte behöver det! Hahaha

Vad anser du om att bli gammal och få hängig rumpa och hängtuttar? -Då tänker jag se tillbaka på mitt liv och minnas alla goda saker istället för att tänka på negativa saker.

Hur stor är din kuk? -Jag har ingen?

Om du plötsligt fick reda på att du hade ändast ett par timmar kvar att leva, vad skulle du göra med dom? Tror du att du skulle få panik? Vad skulle du sakna mest om du dog? -Jag skulle antagligen få en panikattack först för jag vill inte dö. Sedan skulle jag ta vara på tiden genom att umgås med min familj och mina vänner och speciellt min pojkvän! Jag skulle sakna alla de människor som jag älskar, jag skulle sakna livet även om det är jobbigt ibland.

Du har säkert hört det här tusentals gånger, jag älskar ditt utseende och dina bröst, hur gör du för att vara så vacker? -Jag själv kan säga att ibland känner jag mig inte vacker alls! Jag känner mig hemskt ful när jag ser hur jag egentligen vill se ut. Jag försöker bara vara mig själv helt enkelt, du får en bra utstrålning då.

Hej jag är gravid precis som du och jag undrar hur du ser på förlossningen med alla dess delar, tror du det kommer göra mycket ont? -Jag är inte gravid?

Hur ska erat bröllop se ut? Hörde att ni hade varit och kollat på ringar, ska bli riktigt spännande att se sen! -Bröllop? Jo om typ 10 år????

Detta är en varning, vet du att din pappa stalkar mig? -Jo, det förvånar mig inte alls lilla vän.

Vilken maträtt är din favorit? -Jag älskar den mesta maten, men min favorit är nog oxfilén som pappa gjorde med svamppasta!

Vilken är din favorit bok? -Kan inte bestämma vilken bok, men älskar serien House of Night.

Har du några favoritaccessoarer som du har på dig nästan dagligen? -Jag tar aldrig av mig mitt halsband jag fick av Anton när vi firade en månad. Ett silvrigt A. Sedan har jag en slinga, clip-on som är svart/grön randig som jag gillar mycket men har inte haft på ett tag. Annars nitbältet!

Om du skulle byta dag med någon, vem som helst, vem skulle det vara isåfall? -En svår fråga, jag har nog ingen aning. Någon person som hjälper folk tror jag, för jag vill hjälpa.

Hur fixar du ditt hår? -Om du menar mitt normala hår så plattar jag det tills det blir spikrakt, sedan har jag i pulver från Lazanza. Sedan tupperar jag med en borste och sedan fixar till håret med en kam. Har i vax och sedan toksprayar, typ så. Sen har jag ett hårband ibland som gör att jag inte får allt hår i ansiktet.

Är det något i ditt liv/dig själv som du inte är nöjd med? -Jag är ganska nöjd med mitt liv, det enda jag kan klaga på är mina panikattacker som jag kan få. Med mitt utseende är jag också ganska nöjd med, om jag ska klaga på något så är det min mage. Jag skulle vilja gå ner i vikt eller i alla fall få en smalare mage.

Hur kommer det sig att du har så inivassen snälla och braiga föräldrar? Jag skulle också vilja ha sånna. Kan man få låna dom? -Jadu, det har jag inget svar på riktigt. De är underbara föräldrar och lyssnar och ger mig en massa stöd. Om du vill låna dem så får du helt enkelt fråga dem själv.

Jag har tourettes syndrom och skriker könsord högt & gällt när det som minst passar. Mina vänner skämms för mig och folk brukar sticka deras smutsiga fingrar i mina ögon för dom tycker att jag inte kan bete mig. Problemet är att jag inte kan kontrollera min tunga när jag är bajsnödig (vilket jag alltid är, eftersom jag lider utav fobi för avförning och väljer att hellre hålla mig hela livet och sprängas i luften istället för att lätta på trycket.... Vad ska jag göra, tycker du? -Ruth... gå och lägg dig..