Tji fick jag!

När man ska sätta i den nya töjningen på 6mm och man förväntar sig det där lilla stickandet som brukar bli. Vad händer? Jo den jäveln sitter perfekt -.- inget töjande här inte! Äsch, då kan jag byta till 8mm snart och då kanske jag hinner ha mina nya fina 10mm tunnlar till skolavslutningen!

We will never sleep, cause sleep is for the weak

Denna dag har varit väldigt soft! Drog till skolan och hade mediakunskap på morgonen. Den sista lektionen ever... Lite synd för det har varit en väldigt rolig kurs! Avslutade den med att redovisa och att titta på de andras redovisningar. Kändes bra ändå. Gillade killarnas kortfilm grymt mycket! Man fick sig ett gott skratt!
Fick veta sedan vilket betyg jag kommer att få. MVG i media! Så himla glad över det! När median var slut blev det historia en kortis. Gick igenom vad vi har gjort det senaste året och göra en utvärdering av kursen. Samma sak gjorde vi på gympan. Fick även prata om våra betyg. Kommer antagligen få VG i idrott!! Det gör mig nästan lyckligast i världen!! Jag har ALDRIG haft VG i idrott, jag har alltid haft G.

Vi drog och käkade och efter det gick jag med Alicia på stan. Hon skulle handla lite saker och jag fick även med mig lite hem också! Hårfärg så jag kan få ha mitt röda hår hihi. Blev hämtad av mamma sedan och satt på hennes jobb en stund. Drog iväg och handlade och väl hemma blev det laga mat. Nudlar, wok och en hemmagjord "chilicréme" kallar jag den för! Sjukt gott blir det i alla fall!

Om en vecka är andra året i gymnasiet slut. Det är sjukt hur fort tiden har gått. Haft denna diskussion med Anton idag. Det känns som vi har känt varandra hela livet men vi har bara känt varandra i två år. Vi vet ändå inte så mycket om varandra. Ändå tycker jag om honom så himla mycket! Sjukt underbar person. Kommer ju sakna typ alla i min fina klass...


Här är filmen som killarna gjorde! Av: Alexander, Joel och Pontus. Sedan är det fler medverkande också!

OST

ALICIA HAR GJORT MIG BEROENDE AV OST.
Själva ordet ost, formen av en ost, lukten av en ost, smaken av en ost. ALLT SOM HAR MED OST ATT GÖRA...
Jag gillar ost!