Wake me up when it's all over

Tjo, idag blev det vakna och hoppa in i duschen. Gick sen ned och käkade frukost med mormor innan det blev börja packa ned mina saker igen. Har nu rena kläder och allt haha! Vi fikade lite och jag fixade till mig innan det var dags att åka in till stationen. Köpte lite godis att smaska på och väntade på bussen. Den kom lite sent dock så vi fick stå ute i kylan och vänta ett tag. Sa hejdå till mormor och Anders och hoppade på bussen mot Sundsvall igen. Väl framme i Sundsvall så blev det att ta bussen hem. Packade upp lite snabbt innan jag drog ned till affären för att handla lite mat så jag klarar mig någon dag. Orkade inte handla så mycket.. Hämtade även ut ett paket från net on net, min dator är äntligen här!! Så just nu sitter jag fakiskt och skriver från den. Lite ovant än så länge men tror jag överlever. Har käkat lite lätt men ska väl ta något mer snart. Nu blir det plugga så kanske lite av tentaångesten försvinner!

The world is sleeping but they still have hope

Tjenare! I fredags lyckades jag dra mig upp ur sängen (alldeles för tidigt) och käka frukost. Fixade till mig och packade ned det sista som jag behövde innan jag gick iväg till skolan. Tog lite sällskap med en kille som heter Niklas (han delar boende med en av mina klasskompisar). Väl i skolan så blev det lyssna på en gästföreläsare som pratade om frivården. Hon hade plugga samma linje som vi läser och jobbade just nu på frivården, lite roligt faktiskt! Det var en väldigt intressant föreläsning i alla fall. När den var klar hade någon försökt ringa mig på mobilen, så jag ringde upp. Visade sig vara några som hörde av sig om ett jobbtillfälle som jag fick. Då blir det äntligen lite pengar! Passar bra eftersom att jag har beställt en ny dator. 
När allt det var klart så gick jag iväg till stan. Köpte lite att dricka och tugga på och sen blev det sitta och vänta på bussen. Efter cirka en timme så kom bussen och jag åkte iväg till Söderhamn och mormor. Väl framme så möttes jag av en kram från mormor. Hämtade ut väskan och sen åkte vi hem till henne och Anders (min låtsasmorfar). Fick lite mat och sen pratade vi lite grann och jag pluggade också. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, det blev mest plugg, mys i soffan och ta det lugnt. 
Igår blev det käka lite frukost och fixa till mig innan jag och mormor åkte in till stan. Jag är så duktig för jag har typ inte någon jacka eller skor inför vintern... Så vi gick runt i lite affärer för att försöka hitta något jag kunde ha. Jag brukar ha skitsvårt med att hitta grejer för jag tycker inte att nått passar mig. Men ve och häpna, i den andra affären som vi gick in på så hittade jag en underbar jacka. Den är verkligen perfekt! Fattar inte hur sjukt bra den sitter, hur varm den är och hur mycket jag älskar luvan! Tur att jag har en snäll mormor som betalade den åt mig också (hej fattig student).. Efter det blev det att kolla på lite skor. Hittade några kängor som jag gillade, men det fanns inte i min storlek.. Så kollade på ett par andra och blev förälskad i dem. Skitsnygga typ creepers med nitar på. 
Jag betalade för skorna och sen gick vi förbi systemet för att köpa något gott att dricka till kvällen. eftersom att det var lördag så hade vi bestämt oss för att laga något gott. När vi var klara i stan så svängde vi förbi båtklubben för att se om Anders var klar. Men det var han inte så vi åkte hemåt och svängde förbi mataffären också. Väl hemma så träffade jag Axel (min morbror). Pluggade och snackade ett tag innan han åkte hem. Snackade lite med mamma också i telefonen, saknar henne och jag vet att jag tjatar, men seriöst det är verkligen hemskt! När jag hade lagt på så började jag fixa med maten. Det blev skagentoast till förrätt, kokt potatis (egenodlade) med fläskfilé och bearnaisesås. Sen till efterrätt så hade jag gjort päronpaj och till det så åt vi glass. Det blev himla gott. drack lite vin till maten och sen blev det mysa framför tvn resten av kvällen. 
Idag så har jag inte gjort så mycket. Käkade frukost och satt med datorn en stund. Har typ pluggat, kollat på youtube, käkat, snapchatat med Linna och pluggat lite mer. Just nu sitter jag vid datorn och Axel är här också. Ikväll ska jag väl krypa ned i badkaret en stund och sen börja packa ihop lite saker. Imorgon tar jag bussen tillbaka till Sundsvall och "verkligheten". Om jag inte skulle pluggat under den här helgen så skulle jag nog glömt bort att jag faktiskt bor i Sundsvall haha. Hoppas att ni alla har haft en bra helg, det har i alla fall jag!

Helgen närmar sig

Nu är snart helgen här. Idag har jag beställt bussbiljetter så imorgon efter skolan så åker jag till mormor. Spenderar helgen hos henne. Ska väl plugga en massa, oh god jag blir så stressad av tentan.. Ska bli skönt att få komma "hem" ett tag. Men tyvärr är det typ allt som jag har att skriva, så tänkte slänga upp lite bilder från vårt spex för kommissionen!