You are the best romance I've never had

Tjolahopp jag lever! Jag är väldigt trött just nu. Har haft huvudvärk i tre dagar konstant.. Antar att det är för att jag inte sovit tillräckligt bra dessa dagar. Aja måndagen hade jag ju mattelektionen. Typ jobbade lite och försökte förstå mig på logaritmer. Igår på tisdagen så blev det åka till skolan. Skulle ha engelska men vår lärare var hemma med sjukt barn och han ringde in för sent så de inte hann skicka ut ett sms till oss. Satt och hjälpte Ewe och Eve med deras bilder till projektarbetet. Sedan så käkade jag med Ewe och Hjalmar i skolan och tog det lugnt. Efter det hade vi mentorstid och sedan filosofi. Hade lite diskussioner om filosofiska teorier och lite annat. Sen var det även info och layout. Där fick vi lära oss mer om hur man scannar in bilder till datorn. Gick runt med huvudvärk, ät inte så mycket och var allmänt trött. Men dagen hade sina stunder som gjorde den så himla mycket bättre, som fick det att "pirra" (om man kan säga så) i hela kroppen. 
Idag så fick jag skjuts till skolan. Har inte kört själv eftersom jag inte vet riktigt hur den nya bilen (Neo) fungerar. Ja jag kallar den för Neo (den heter så) för att hålla koll på vilken det är haha. Men men, har suttit i skolan och fixat och trixat med lite saker. Sedan gick jag och Amanda till donken och käkade. Märker nu också att jag inte orkar äta lika mycket som innan. Mår typ illa jättefort om jag äter så mycket som jag gjort tidigare.. Aja, sen gick vi tillbaka till skolan och hade ett möte. Nästa fredag så får vi åka ut till gamla skolor och ge ut lite information om vår gymnasieskola. Drog iväg till naturkunskapen sedan, kom lite sent. Pratade lite mer om vad vi skulle göra och så. Det gick fort och vi fick sluta tidigare efter genomgången. Gick runt med Amanda lite på stan och sedan så tog vi tåget hem. Jag lyckades sätta mig på en såndär metallgrej som sitter mellan sätena på tåget.. Så nu kommer jag att få typ världens största blåmärke på rumpan... Väl i Arboga gick jag till Stadsgården och fikade lite med bästavän Linnea och Kenneth. En riktigt trevlig stund. Sedan drog jag och Linnea till kören och sjöng lite. Nu sitter jag hemma i soffan och typ tar det lugnt. Har lagat mat och pluggat lite. Nu ska jag ta mig en kopp te och sedan sova! Jag måste verkligen sovaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Because I have something worth living for

Lördagen spenderades med att göra en päronpaj. Den är ju så himlans god! Lite vänner till mormor kom förbi och även Axel (min morbror) kom förbi. Satt och fikade, pratade och hade en trevlig stund. Päronpajen smakade himmelskt! Med risk för att låta egoistisk..: jag är fan grym på att baka (och laga mat)! Sen åkte alla hem till sig och jag gick upp till rummet, ställde in sängen och spelade lite spel. Efter ett tag så kom mamma upp. Startade igång en film, Hotel Transylvania. Mamma gick ned igen och sen ut för att lägga sig. Hon och pappa fick sova i bryggstugan medans jag sov inne på min mosters gamla rum. Satt uppe en stund till och kollade på How I met your mother, snackade lite och fick även ett telefonsamtal från Henrik som knappt hördes vad han sa.. Men men, sen sov jag tills klockan ringde och sen kom mamma in på rummet och sa att det var dags att gå upp.
Gjorde äggröra med bacon till frukost. Gött. Sen packade vi ihop våra saker, pratade lite och sen åkte vi hem. Väl hemma blev det ta sig en macka och sedan byta om till hästkläder. Gick ut till stallet och tog en tur med mamma i mörkret. Gick riktigt bra. Fixade lite i stallet och sedan gick vi in igen. Kollade på ponnyakuten och var allmänt fula (älskar min familj, så himla skumma.....). Gick ett tag och sen kom pappa hem från ett möte, han hade även köpt med sig mat hem. Kebabsallad med svag sås, muuuuuuums! Sen chillade vi i soffan och kollade på en film. 
Just nu är det måndag igen haha. Man riktigt hoppar runt och studsar av energi och glädje! Eller inte.. Men men, sitter och väntar på att Amandas lektion ska sluta eller i alla fall få rast. Sen drar vi och käkar och har matte efter det. Sen idag är också sista gången jag fick åka med gamla bettan (bilen). Idag byts den ut hihi, skojj!
Denna ringen har jag som ett halsband idag! Vill ju inte vara osynlig hela tiden ;) (och jag bytte design på bloggen, jag tröttnar fort..)

All you needed was time but now time will destroy us

Tjolahopp! Sitter just nu uppe hos mormor i sängen och chillar. Väntar på mormor så vi kan åka in till stan för att handla lite grann. Min låtsas morfar fyllde år i veckan så igår åkte vi upp hit för att fira lite. Gick i skolan först och chillade med vännerna. Gick sen och käkade lunch. Kan ju inte klaga på maten där inte! Rostade potatisklyftor med fläskfilémedaljong och bearnaisesås, mums säger jag bara! Drog tillbaka till skolan och hade svenska. Vi håller på med propaganda och tal. Så vi satt och testade olika sätt att läsa en hejarramsa. Riktigt roligt, typ satt och skrek i klassrummet haha. Fick ett sms från Beatrice som undrade vad sjutton vi höll på med hahaha. Sen hade man religion och vi kollade på film om judendomen. Typ hur det är att vara jude idag i Manchester. Svarade även på lite frågor under filmen. Sen hade vi naturkunskap, som jag börjar gilla rätt mycket nu (herregud vad har det tagit åt mig??). Pratade om beteendeekologi, typ prägling och instinkter och sådant. Det var riktigt intressant. Per, vår lärare, berättade om ett experiment som de hade gjort på fåglar. Kan de flyga för att de sett mamman göra det (prägling) eller kan de flyga även fast de aldrig sett någon annan göra det (instinkt)? Testet var att ha några fåglar i ett bo med en mamma som vanligt, sen födde de upp några fåglar i rör så de inte kunde röra på vingarna. När det var dags sen så puttade mamman ut ungarna ur boet, de flög. De tog fåglarna i rören och puttade ut dom, de flög! Alltså är flygandet en instinkt. Väldigt intressant att lära sig om sånt här. Det har ju med beteende att göra vilket jag älskar. 
Åkte hem i alla fall efter det. Packade lite och sen åkte igen. Stannade till i västerås på donken och beställde en sweet chili mcwrap med extra mcfeastsås. Fick en sweet chili utan sallad och ingen extra sås haha. Duktiga de är.. Men satt i bilen så orkade inte vända tillbaka. Åkte förbi sala och sen satt jag med musiken i öronen tills vi kom fram. Fick cider, te och lite kakor. Satt uppe och pratade en stund och sen blev det sova. Så idag nu ska vi åka och handla. Jag håller på att göra päronpaj som vi sak äta senare. Kommer bli gött! Sitter just nu i sängen som jag älskar. Den går att höja och sänka så man sitter perfekt. Kan inte säga att jag klagar!