They said it changes when the sun goes down

God eftermiddag. Hade ställt klockan på ringning i morse men blev väldigt förvirrad när jag vaknade. Min mobil visade på att klockan var nio medan min klocka visade åtta. Min nyvakna hjärna kunde inte fatta vilken tid det var som var den rätta, men jag klev upp ändå! Till frukost fixade jag äggröra med bacon till familjen. Vi hade en mysig frukost och käkade även glöhöpper med skinka och senap. Åh så himla gott det är! 
Efter frukosten så blev det att färga mitt hår. Var lite rädda att färgen inte skulle räcka, jag har ju så himla mycket hår att det är sjukt... Men vi lyckades dryga ut färgen och förhoppningsvis så kunde vi täcka allt. Men ja, det gick väl som det gick. Är just nu typ svart/brun/röd i huvudet, allt beroende på hur ljuset landar (åh så poetiskt). Det kommer nog bli bra ändå. 
Sen har jag suttit ute på altan med mami och papi i solen. Den värmde så skönt! Håller tummarna över att värmen ska börja komma nu! Är så trött på kylan... Jag sprang även in och hämtade min kamera och tog lite kort. Var tvungen att ta ett på min söta häst som stod och sov medan underläppen typ hängde en halvmeter ned haha. Åh så söt. Sen har jag setat vid datorn och jobbat lite med mitt hus. Har suttit och gjort en dörr som jag faktiskt blev väldigt nöjd med! Gjorde sedan om min trappa på farmsidan. Nu har jag tagit en paus eftersom jag annars skulle ha slängt iväg datorn eller nått. Nej jag har inte världens bästa tålamod ibland när det gäller vissa saker hehe. Aja, nu ska jag spela lite spel! 

Ibland händer saker som du inte har tänkt dig

God kväll! Denna dag har varit mysig. Vaknade upp och käkade frukost. Blev lite chockad men det löste sig. Lite skumt men ja, jag vet inte riktigt haha. Kan nog inte riktigt förklara med ord. Har i alla fall suttit och löst korsord och spelat spel under dagen. Inte gjort så mycket alls. Tillslut så satte jag och mamma igång med att fixa maten. Jag fixade äggen, dukade och så. Tog en liten paus och sedan käkade vi. Fy vad gott det är med mat ibland! Speciellt påskmat och sånt, yum. Aja sen har vi suttit i vardagsrummet hela familjen och kollat på In Time. Lite skum men riktigt bra ändå. Ikväll skulle jag egentligen sjunga men mitt huvud har inte funkat bra alls de senaste dagarna. Har typ gått på Alvedon. Aja har ett leende på läpparna och ska fortsätta mysa i soffan (tyvärr i min ensamhet). Hoppas ni har haft en trevlig dag och får ha en fortsatt trevlig kväll!

It stands for new beginnings, it stands for a new life

NU har jag äntligen krupit ned i min härliga och varma säng! Halvsov lite i sängen en stund efter plugget. Drog ner och tog en macka med lite varm oboy innan jag skulle hoppa in i duschen. Amanda ringde och vi snackade i typ 20 minuter eller så och sen hoppade jag in i duschen. Fixade till mig lite snabbt och sedan åkte vi och plockade upp en kompis. Fortsatte till lite vänner och spenderade kvällen där med trevligt folk. Käkade lite påskmat som förrätt, fläskfilé och lax som varmrätt och två goda kakor till efterrätt. Riktigt gott var det! Har skrattat en massa och haft en fin kväll. Nu är jag äntligen hemma igen och ska sova nu. Godnatt på er!