I just wanna watch the world burn tonight

Ey vad händer? Jag sitter i soffan i lägenheten i hallsta. Ska spendera typ nästan hela veckan här och plugga med körkort osv. Så nån som är här och vill ses en stund kan ju smsa? Haha, helgen hemma har i alla fall vart rätt chill. Lördagen spenderades med att övningsköra med pappsen. Vi fikade även lite och sen körde lite till. Hemma blev det kolla på How I Met Your Mother och på kvällen blev det kycklingburgare. Mums!
Idag tog jag en ridtur med bästavän. Kollade sedan på HIMYM igen. Även lite andra serier. Sen blev det käka lite och packa. Och nu är jag ju här. Sängen kallar på mig så ska väl ge efter och gå och lägga mig. Skriver imorgon!

It's so cold outside tonight

Jag ligger i sängen och fryser. HEJ JAG VILL HA GOSIGT SÄLLSKAP SOM KAN BIDRA MED LITE VÄRME HÄR I SÄNGEN!

Wooogie wooogiw woogiee!

Tjenamors! Denna dag har bara varit en riktig flummdag! Jag har skrattat så himla mycket med mina störda, konstiga och ostiga vänner som är helt jävla underbara. Gick upp tidigt imorse och övningskörde med pappas bil till skolan (åkte med mamma men). Det gick faktiskt bra. I skolan chillade jag lite och sen kom Alicia. Vi hade en av våra små morgondejter som vi typ jämt hade när vi gick i tvåan. Spelade spel i alla fall och kollade på roliga videos på katter, filmklipp och en massa annat. Hjälpte henne sedan lite med matten och sen mötte vi upp Ewe x2 och Amanda för att dra te lunchen! Käkade och flummade ännu mera med att snacka om "mandarin bebisar" och massa annat konstigt. Skrattade så jag fick jätteont i magen. 
Efter lunchen så drog jag, Amanda och Alicia oss till Hemmakväll. Införskaffade oss lite gottigt att ha till senare under dagen och resten av helgen. Drog iväg till skolan igen och hade en sjukt flummig naturkunskapslektion med Per. Vi snackade om genetik, fenotyper och huvudfotingar. Har nog aldrig haft så roligt på en naturlektion förut! Tårarna trängde seriöst i ögonen för att jag skrattade så himla mycket! Efter det så blev det att kolla film på religionen. Minns ni länken jag la upp förut där ni skulle rösta på en bild på facebook? Vi hade en tävling och min grupp vann! Så vi fick fika och fick välja vad vi skulle göra denna lektion. Det blev såklart då att kolla på film och inte vilken film som helst. Utan HALLOWEEN, klassikern och orginalet från 1978! Så underbar film. 
När skolan var slut så blev det att dra upp på stan med Amanda en stund. Försökte hitta en långkjol åt henne och sen gick vi in och kollade på bhar åt mig. Slutade med att vi stod och asgarva, jag gick därifrån med två nya bhar och vetskapen om att jag har fått gå upp ännu en storlek!! Seriöst liksom!?!?!? Försvann till Gina Tricot en snabbis och hittade en långkjol till Amanda och sen gick vi en massa massa fort till station så hon skulle hinna med tåget. HON GÅR FORTFARANDE SNABBARE ÄN MIG NÄR HON GÅR I KLACKAR! Blev hämtad av mamma på station och handlade på vägen hem. Övningskörde sista biten hem sen och nu ska jag och mamma sitta och dreggla framför tvn. Ska kolla på The Tourist med Johnny Depp♥ Cya!
 
Dessa två fick jag med mig hem. En prickig och en lite mer "spetsaktig"