Don't ask if I know what I'm doing

cause I don't, no I don't

Sitter just nu i fotöljen. Känner mig sjukt duktig som gör illa mig på ridturen.... Gick till en bana och hoppade lite skutt. Höjde lite och min totto älskar att hoppa. Så ja, det gick förjävla fort det där sista språnget. Blev inte alls så bra när hon drar iväg.. Tog tag i henne för att hon skulle lyssna på mig och då tog det nästan tvärnit.. Min fot lyfte en liten bit från stigbygeln och när den sedan landade igen så landade den snett... Så nu sitter jag här med en invirad stukad fot! Fattar inte hur jag lyckas med allt. Stuka foten när jag sitter på en häst? Hur hänger det liksom ihop?

Men men, ska väl ta och skriva på min samhällsuppgift nu. Pappa har tänt grillen och man vill verkligen ha den där grillade köttbiten! Mums!

image description

A warning to the people, the good and the evil

This. Is. War.

Drar mig ut till stallet igen med mamma och tar en tur i detta fina väder. Sedan måste jag plugga lite.. Blöö varför kan det inte vara lika lätt att skriva på ett skolarbete som det är att skriva på bloggen? Haha.. Men men, drar ut till min allra bästa och finaste vän!



Det kanske verkar konstigt. Ha en häst som en av mina bästa vänner.
Men att känna kopplingen man får till varandra. Det där starka bandet.
När man verkligen vet att du kan lita på ett djur som väger 700kg.
Ett djur som lätt skulle kunna krossa dig men som buffar på dig försiktigt.
Följer dig som en skugga. Den känslan är underbar.

Bilderna är tagna av Erica

Sanningen om dagens värld

Det är fan sant...