Le inför kameran, en bild säger mer än tusen ord.

Skön dag idag med faktiskt. Åkte till skolan och jobbade med svenskan med bästa Ewe, sedan drog vi med Oliver till lunchen och käkade. Charmigare kille finns ju inte alltså!  Hade matte och vi håller på med ekvationer och algebra. Det enda jag fattar typ i matte och tycker är roligt. Sedan sprang man iväg till UM och fixade  där och sedan blev det svenska. Fick tillbaka min berättelse om en myt och min fabel, fick VG på båda. Awsome! Känns riktigt bra, ska skriva ihop min artikel till mediakunskapen som jag fick tillbaka idag. Några grejer ja behöver fixa och mycket tips som jag får tänka på sedan, men annars tyckte hon att det var en väldigt bra artikel.
Slutade tidigare i skolan så blev det dra till apoteket med mamma och sen hem där man fixade mat. Nu blir det slapp i soffan och bara ta det lugnt. Imorgon har man sovmorgon också, asnajs!

CUPCAKE CULT.

Idag blev det ju skolan, najs! Trodde man hade prov i datakunskap så blev lite stressigt då man inte pluggat så jättebra. Men våran lärare sa att de va vecka 50 så det är helt lugnt, fan va skönt! Har i alla fall lämnat in svenska arbetena som jag låg efter med, fast fabeln var lite eh speciell att skriva.
Jag: "Va heter den där fällan med taggar på som är i skogen som smäller ihop?"
Pappa: "En björnssax? Rävsax?"
J: "Ja exakt!"
P: "Ska du ha en björnsax med? Är inte det lite brutalt?"
Efter det så förstördes typ min idé, haha. Fast det blev ändå en rävsax med som är lite "snällare". Men men det blev ju klart. Nu är jag nästan ikapp igen och då blir de bra.
På väg hem så stannade jag och mami i köping för hon skulle till revisorn, passade på att köpa fika och då såg jag min största dröm! CUPCAKES I MASSOR! Ååååh va gott det såg ut, blev att köpa en. Det roliga var att jag hade min cupcake cult tröja på mig också haha.
Så väl hemma blev det käka och sen äta upp den och sedan dricka lite glögg. En bra dag var det.

seriöst, så grymt gulliga är cupcakes! (den jag köpte såg lite mer "normal" ut)

These issues are my overlord.

Spenderar dagen med att plugga inför provet i Datakunskap imorgon, skriver också på fabeln till svenskan. Äntligen snart ikapp! Underbart, måste skärpa mig lite annars kommer jag stressa ihjäl och dampa ur på alla som bara typ tittar på mig. Så det blir lyssna på Escape the Fate's nya album. Det är så jävla bra alltså! Underbart, vill springa runt och sjunga alla låtar. Har hittat en ny låt som jag vill ha på min begravning också, hehe den är awsome. The Fate – The Aftermath (G3). Älskar texten, perfekt för en begravning faktiskt. De ska spela låten eller läsa texten bara, då kommer jag kunna vila i frid hahaha.
Men men, nu blire pluggpluggplugg. Sen har jag bestämt hur jag ska klippa mig, awsome! Får beställa en tid snart så jag kan äntligen få fixa mitt hår som jag har velat ett ganska bra tag nu, Sen får vi se om jag sätter i några slingor igen, hihi har fått hem min nya tröja också från Cupcake Cult (Poizen Industries @ Shock.se). Deras tröjor är grymt bra och grymt söta, mina absoluta favoriter! De har också en väska som finns på min önskelista!!!
 min nya
önskelista
önskelista
 önskelista
www.upsidedownkingdom.blogg.se