Tonight we're going hard

Igår efter skolan så drog jag iväg till mammas jobb och duschade. Dock lite svårt när det inte fanns något varmvatten.... Så fick koka upp vatten i tekokaren och sen blanda ut det med kallt vatten och stå med det haha.. Käkade lite och fixade till mig. Sedan så blev det åka iväg till Hallsta och hem till Tom. Chillade med honom, Kricke och Alex en stund innan resten ramlade in också.
Det blev leka lekar, dunka musik, dansa och dricka gott med fint sällskap. Var en sjukt rolig och härlig kväll! Slutade i lite kaos men annars var det grymt. Sov kvar och idag blev det vakna och dra sig i sängen. Efter ett tag blev det att gå upp och hjälpte Tom och Kricke att småplocka lite disk. Satt även och spelade COD ett tag.
Fick skjuts av Toms mamma till station och tog tåget till Västerås. Sa hejdå till Tom och Kricke och tog tåget hemåt efter. Träffade på bästavän på stationen och tog bussen med henne.
 
Så nu sitter jag i soffan och ska dra ut till stallet och mysa lite med Linnea. Hon ska va här ikväll och sova kvar. Få se vad som hittas på imorgon. Ha det så länge!

I got the tools to make a mess out of you

Idag är det onsdag. Hade sovmorgon till nio och då blev det upp och fixa till mig, käka en ostfralla till frukost. Tog moppen in till stan och tog tåget till Västerås. Köpte ett äpple på vägen som fick bli min lunch. Hade projektarbete som lektion. Tror nog det kommer gå rätt bra. Tycker om min idé i alla fall. Få se om den godkänns dock! Aja, har i alla fall haft det skoj med vännerna och sedan gick jag med Alicia och Angelica mot stationen. Det ligger en rätt stor parkering innan station och där håller de på att bygga saker inför helgen typ eller så. Skulle gå förbi där när de höll på med en kabel. Klev över den men de lyckades ju vara korkade att dra i kabeln så den åker upp och jag fastnar med min högra fot och drar ned knät hårt som sjutton i asfalten..... Tack arbetare.... Tur att man hade Alicia på ena sidan och Angelica på den andra för de fångade upp mig snabbt som sjutton! Tack världens finaste människor! Kom fram till station i alla fall och stod nere på perrongen och pratade lite med Angelica tills mitt tåg kom. 
 
Framme i Arboga så möttes jag av bästa vän Linnea. Haltade iväg till Tough Luck och Carla och beställde en ny tatueringstid! Hihi, längtar en massaaaaaaaa! Glad att mitt schema tillåter att jag inte missar någon skola också! Aja, efter det träffade vi på Joy. Inte träffat den underbara människan på sjukt länge! Pratade en stund och sedan drog jag och bästis iväg till Stadsgården och fikade. Satt och babblade om allt som händer just nu och försöker att bli klokare men det är svårt haha. När vi var klara så följde jag med henne till kören en stund och sa hej till alla. Ska även börja där igen! Nu när mitt schema är rätt chill ändå så har jag tiden och jag har inte ridskolan heller. Kommer bli sjukt kul att börja igen! Fick i alla fall en skjuts (typ världens kortaste bit) till moppen för mitt knä är svullet och gör ont som sjutton! Sen tog man den hem och tja, nu sitter jag i sängen med datorn i knät, snackar med Alicia och chillar. Ska ned och värma lite mat sedan hoppar jag in i duschen. Imorgon efter skolan blir det va på mammas jobb en stund och fixa sig lite mer. Får skjuts sedan hem till Tom i klassen och då blir det en liten klassfest hihi. Så är väl där till fredag och sen får man se vad som hittas på i helgen! 
 
  



Stooooooooor lampa

Skrev det första jag såg vilket var stor lampa på baksidan av mjölkpaketet! Aja, idag så blev det upp och fixa till mig innan jag och mamma hoppade in i bilen till skolan. Tog med en risifrutti för jag pallade inte käka hemma (+ att jag kan va väldigt seg ibland på morgonen). Men men, väl framme så träffade man Amanda och Hiep. Satt ute en stund och sprang runt som idioter för en geting jagade oss... Matte var första lektionen och sedan blev det internationell ekonomi. Lunch, mentorstid, filosofi och sista var info & layout. Höll på med färglära haha. Typ RGB, CMYK och PMS.
Slutade och chillade en stund med Alice innan mamma hämtade mig. Hemma så blev det ta en macka och sedan ut i stallet för en ridtur. Nu har jag nyss ätit och ska väl hoppa in i duschen. Sen blir det kanske lägga sig i sängen och mysa innan man ska sova. Imorgon är det sovmorgon och bara en lektion i skolan! Så när jag kommer hem så ska jag ta en fika med bästa vän hihi!