Tonight we're going hard

Igår efter skolan så drog jag iväg till mammas jobb och duschade. Dock lite svårt när det inte fanns något varmvatten.... Så fick koka upp vatten i tekokaren och sen blanda ut det med kallt vatten och stå med det haha.. Käkade lite och fixade till mig. Sedan så blev det åka iväg till Hallsta och hem till Tom. Chillade med honom, Kricke och Alex en stund innan resten ramlade in också.
Det blev leka lekar, dunka musik, dansa och dricka gott med fint sällskap. Var en sjukt rolig och härlig kväll! Slutade i lite kaos men annars var det grymt. Sov kvar och idag blev det vakna och dra sig i sängen. Efter ett tag blev det att gå upp och hjälpte Tom och Kricke att småplocka lite disk. Satt även och spelade COD ett tag.
Fick skjuts av Toms mamma till station och tog tåget till Västerås. Sa hejdå till Tom och Kricke och tog tåget hemåt efter. Träffade på bästavän på stationen och tog bussen med henne.
 
Så nu sitter jag i soffan och ska dra ut till stallet och mysa lite med Linnea. Hon ska va här ikväll och sova kvar. Få se vad som hittas på imorgon. Ha det så länge!

Kommentarer :

#1: OliviaS

Så FIN blogg<3
& grymma bilder, asså!!

Du KOMMER komma långt.
Om du KÄMPAR hårt<3

skriven

Kommentera inlägget här :