Medan alla fortfarande söker så har vi slutat leta

Gårdagen fortsattes med att sitta i soffan och chilla med katterna. Satt sen på skype med älsklingen ett tag och pratade. Saknar honom himla mycket.. Längtar tills han kommer hit. Men det är inte än tyvärr.. Aja, satt uppe ett tag till innan det blev lägga sig i den stora sängen som man typ drunknar i haha. Nu har snart dag två här i Stockholm passerat. Har inte direkt haft så mycket att göra dock. Lite nackdelen med att knappt ha några vänner som bor/är i Stockholm. Men men, ska väl träffa Alicia nån dag i veckan också. Då får man lite att göra. Aja, idag har jag i alla fall käkat frukost och tagit det lugnt. Chillat lite med katterna, gick en kort promenad när jag gick för att köpa mat och sen lekt med katterna. Hittade en laser som jag har fått dem att jaga. Just nu ligger de och sover på sängen och jag sitter och väntar på maten. Ska väl ta ett glas rosé och njuta ikväll. Sen får man väl se om något intressant händer imorgon. 
En chillande Zlatan framför tvn.
 

Ett liv i storstaden

Tjenare. Just nu sitter jag på en soffa i en lägenhet i Stockholm. Denna dag spenderade jag med att försöka packa så mycket som möjligt i så lite väskor som möjligt. Lyckades i alla fall klara mig med två väskor! Så efter att jag hade packat blev det ta en dusch och fixa till mig. Mamma kom hem och vi fixade lite mat. Käkade och sedan blev det packa ned det sista innan jag fick skjuts till station. 
Väntade på tåget en stund innan det blev dags att åka. Spenderade den följande en och en halv timme långa resan med att lyssna på musik och kolla twitter. Tillslut var man framme på Stockholmsstation och magen pirrade lite. Nervositeten genom att vara här i två veckor känns typ i hela kroppen. I alla fall så kom Magnus, min farbror, och mötte mig. Vi fixade ett SL-kort till mig så nu kan jag åka vart jag vill och så. Sen åkte vi hem till lägenheten.
Fick säga hej till Lotta och sen ta en liten rundtur. Kollade på tv ett tag innan vi gick ut för att käka. Vi hittade en foodtruck, sånna som de har i USA. De hade tydligen precis fått tillstånd att ha en sån nu. Så vi käkade där, pulled pork med coleslaw. Riktigt gott var det. Sen sprang jag och Magnus in på ICA en snabbis och fixade lite inför kvällen. Så skönt med att allt är så himla nära. Behöver bara gå runt hörnet för Donken, ICA, 7-eleven, en mysig bar som heter Chill (hehe) och ett väldigt bra sushiställe! Så jag tror nog att jag kommer att överleva här. Dock skulle lite sällskap inte sitta fel. Så om nån har tråkigt och vill göra något så hör av er!
Pulled pork och katten Zlatan
 

I will lose my mind

Sitter på tåget nu mot Stockholm. De senaste timmarna har vart pirriga. Ska jag verkligen överleva två veckor i huvudstaden? Det återstår att se haha. Men men, har tid att lyssna på musik nu i alla fall. Känns inte som att jag har gjort det på riktigt länge!