We need pills to sleep at night, we need lies to make it through the day.

-
Tänkte ha en frågestund på bloggen, eftersom just nu har jag inte så mycket att skriva om och har inte någon fantasi till noveller och dikter. Därför får ni fråga mig vad ni vill, jag ska försöka svara så ärligt jag kan på ALLA frågor (dock kanske inte för personliga, beror helt på hur personliga men fråga på!).
-
Mötet med doktorn gick väl bra, har medicin nu så får se hur allt löser sig. Lite läskigt faktiskt även om jag ville ha det. Håller tummarna att det funkar annars är de bara testa något annat.
Igår efter vi vart på BUP så drog jag till Arboga och drog till Ruth, köpte med mig kebab och Ruth började äta haha. Hade det trevligt innan vi cyklade till Lidl för att köpa Nutella och jordgubbar, men fick cykla till Ica för det fanns inga jrodgubbar... Sen blev det av till Pingst Kyrkan för att träffa tjejgruppen, där vispade vi lite grädde i en burk och tog med oss, köpte en cola på Sicilia och sedan satte vi oss i Bergmansparken och mumsade. Hur gott som helst var det!!
Sedan blev det hem och dricka lite thé och lösa korsord, massa mys.
-

Jag visste var du varit, var du en gång kom ifrån.

Skulle ha dragit till YEAH, men var alldeles för trött för att åka. Jag och Ruth sov till typ tolv och sedan fick hon skjuts in. Satt vid datorn typ hela dagen och tog det lugnt. Har typ inte ett skit att skriva haha. Idag blev det ta en ridtur med mamma, Vickan och Carina trevligt var det. Har också pluggat och lämnat in de sista uppgifterna! ÄNTLIGEN!! Nu är det typ bara en städdag kvar och skolavslutning sedan är det slut för denna termin! Så jäkla skönt att det snart är över.
-
Imorgon är jag ledig, ska till doktorn nån gång under dagen. Får se hur det går, nu ska jag kolla klart på filmen på tvn som man annars aldrig kan kolla klart på.
-

I know 'cause my feet have the scars to show.

Skolan först, var ganska glad för på kvällen skulle vi ju dra till Köping. Efter skolan drog jag hem till Ruth där vi chillade ett tag och även fixade oss, blev ha mitt nya linne. Älskar det verkligen. Efter ett tag tog vi bussen till Köping för vi missade tåget.. Väl där letade vi efter Frida och Erica, vi gick runt och tittade en massa på marknaden och sprang till tivolit för att köpa sockervadd. Har typ inte ätit det på hur länge som helst!
När vi gick runt bland alla tält så träffade vi på Linus, Johanna, Razmus och massa fler fina människor. Gick runt lite och sedan kollade vi på när folk satte sig i plastbollar som flöt på vattnet, haha riktigt roligt att se. Linus ville testa, men först blev det kolla på Stripeout. Då kom Vendela dit och stod vi oss, lyssnade på bandet och tog kort fast man stod med ett paraply i regnet haha. Dock dog min kamera efter det..
Sedan gick vi tillbaka till bron för att kolla på när Linus skulle vara i bollen på vattnet, såg riktigt roligt ut men ändå läskigt. Jag, Frida, Ruth och Erica drog till Verona för att käka lite. Gottit, sen kom Andrea dit också hihi äntligen har min pinne kommit hem från Frankrike. Vi drog runt lite till, träffade på Kim som jag inte har sett på flera år! Sedan gick vi tillbaka till scenen och kollade på andra banden, fick se Broken Door live, satt och sjöng med till Angel och In the shadow. Efter dem var det Waredge som spelade, så irriterad på att min kamera dog.. Medans musiken spelade skrev jag en ny dikt, var bara tvungen att få ut allt. Sedan spelade något mer band och sen var det Charity and Madness, lyssnade och orkade inte längre. Under någon låt som jag inte minns gick jag sönder och tårarna kom, orkade bara inte. Tittade på den flickan som jag känner igen mig själv så mycket i. Har ju underbara vänner, kramar och alla ord. Det kommer att bli bra. Drog ihop mig själv och resten av kvällen var fin.
Lånade ut min jacka till fina människor som frös, känner mig så glad när jag får göra något bra. Stod kvar tills det sista bandet spelade, då kände man hur stel man var i kroppen. Fick skjuts hem och mitt skelett kändes varmt, men all hud kändes fortfarande kall. Väl hemma blev det fixa sig och sedan hoppa i säng, tog en långärmad och mjukisbyxorna för jag frös och orkade inte hämta en filt.
-
Har sovit idag till typ tolv, haha. Ska göra lite arbeten nu, totalt inlämningsstopp imorgon. Vill helst gå och lägga mig igen men.
-
Det är här i den dånande musiken,
det är här när basen slår genom hela kroppen och enda till hjärtat.
Hjälper det att slå.
Det är här jag är lycklig.
-jag
-
"Kalla mig inte svag, kalla mig inte ängslig. Kalla mig för det jag är, kalla mig mänsklig."
- Javier Ramos
endgame