Skuggorna som rör sig men det är ingen där

Nu har jag överlevt första dagen på sommarlovet höstlovet, imorgon blir det att hålla en film i bygdegården med Lina. Kommer att bli awesome! Madagaskar 2 är det vi ska visa, så ja.
Vad jag annars gjort är typ kollat på film och försökt hitta nya filmer, i lördags kom underbara Ruth hit<3 Inte träffat henne på länge!! Vi kollade tv, lagade mat och kollade sen på film. Vi kollade på någon som hette: All the boys love Mandy Lane. Den var väl helt okej, det twistade slutet gjorde nog filmen. Pappa kom hem och vi kollade på lite mer film och åt ost och kex. Riktigt härlig kväll var det!
Igår gjorde jag typ inget, skrev klart psykologi uppgiften och lämnade in. Jo i fredags gjorde jag en jättegod sallad med en jättegod vitlökssås till. Blev myskväll med pappa och slappa i soffan.
OBS! Varning för bildbomb.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Min söta totto! Btw, har jag sagt att jag ÄLSKAR min nya kamera?

I hope at least we die holding hands for always

Skrev en bit på inlägget och sedan tröck jag på uppdatera och allt försvann.... Orkar inte skriva allt igen, drar igenom det snabbt.
Pratade med kuratorn, lunch, rättskunskap som gav mig en panikattack. Kollade på en kortfilm och började skaka och försökte hålla om mig själv för att vara lugn, det flög förbi gamla plågsamma minnen för min näthinna.
Panik, panik, panik. Darrade rätt länge och migränen slog till, mådde verkligen skit..
Mamma hämtade mig, köpte donken och tjockade. Det var en sådan dag idag.. Pratar med min pojke (vad sjutton skulle jag vara utan dig?<3), kollar tv. Försöker fixa lite filmer, aja.
Igår va jag på BUP också, få se hur allt blir. Två veckor kvar tills jag kan färga mitt hår och klippa, saknar mitt svarta hår sjukt mycket!!
-
-
I wanna outrace the speed of pain for another day 
Lie to me, cry to me, give to me 
I would 
Lie with me, die with me, give to me 
I would 
Keep all your secrets wrapped in dead hair 
I hope at least we die holding hands for always

(s)AINT

I've got an F and a C and I got a K too
And the only thing that's missing is a bitch like you
You wanted perfect
You got your perfect
But now I'm too perfect for someone like you
I was a dandy in your ghetto with
A snow white smile and you'll
Never be as perfect whatever you do
What's my name, what's my name?
Hold the S because I am an AINT
-