Lalalalalalalala

Sängen nu med förhoppningar om att dra till skolan imorgon :D yeah, ni läste rätt jag vill till skolan!

What doesn't kill you makes you stronger?

Blev vara hemma idag också. Mamma tyckte att jag sov så gott så hon lät bli att väcka mig. Har inte sovit så bra de senaste dagarna med all hosta. Nu med cocillana så har det blivit bättre hihi. Så denna dag har väl spenderats med att slappa, kolla på tv och kurerat. Har smsat också med fina Evve och en annan fin person. 

Vill ha helg nu. Hade planerat lite men det blev inte av. Så blir nog andra planer nu. Sedan måste jag planera att dra till tatueraren (IIIIIIIH!!). Måste ju beställa tid så man kan få sitt konstverk. Fyller ju år om 13 dagar! Kan knappt vänta! Vill nu! Har alltid planerat en svart/vit tatuering, men nu börjar jag faktiskt fundera på om jag ska lägga till lite lite färg. Vi får se. Fy vad jag längtar!

Ska dra mig till skolan imorgon. Saknar alla människor och det är god mat imorgon! 



All dried up and tied up forever. All fucked up and dead to the world.

Vet inte riktigt vad jag gör eller vad som händer. Hostar fortfarande som sjutton. Om den bara kan ge sig så kan jag dra tillbaka till skolan. Ja för jag längtar faktiskt till skolan!! Har massa fina människor där!
Men men idag har det bara blivit en slappdag. Vaknade vid tretiden av hostattacker och kunde inte somna om. Gick ned med mamma och startade tvn, la mig på soffan med täcket.Drack lite honungsvatten och försökte sova lite. Gick väl sådär.. Lyckades iaf somna och gick upp för att käka frukost med mamma. Har lyckats smitta henne också så hon kunde inte åka till jobbet idag. Ringde till läkaren för hostmedicin. Sen slappat och kollat på ponnyakuten. 

Kom typ hem för en stund sedan från stan. Hämtade ut cocillana så nu har man det, sedan hämtade jag ut lite påfyllning på andra mediciner. Handlade lite också, så nu väntar man på att maten ska bli klar. Smsar annars med en fin person och hoppas att hostan börjar att ge sig.


Jag hatar att jag saknar dig.
Jag hatar att jag fortfarande känner.