I can't tell if it's killing me or making me stronger

De senaste dagarna har vart både underbara och fucked up. Fredagen spenderades hemma hos Beatrice med Simon, ewe, Hjalmar, Erika, Jack och Fanny. Spelade spel, köpte pizza, sjöng Singstar och gick nattliga promenader till lekplatser. Vi skrattade, tittade på stjärnorna och träffade lite fulla pojkar som vi hade roligt åt. Det var en riktigt fin kväll! Men ändå ska de där jävla tankarna komma smygandes. Det blir alltid värre på natten också. När jag går där under natthimlen och nästan dränker mig själv i mina egna tankar. Skriker till min hjärna att bara sluta! Fick skjuts iaf av Jack och hans pappa till kyrkan där mamma hämtade mig och sen blev det sängen.

Lördagen så blev det upp och ta det lugnt. Kollade på Awkward och drack red bull. Sen kollade jag lite film. Hoppade in i duschen och hjälpte mamma med maten. Käkade lite snabbt och sedan fixade klart mig. Plockade ihop lite saker och blev skjutsad till Linnea. Var där med henne, Py, Matilda, Ruth och Erica. Hade det skoj en stund och sedan drog vi iväg till källarn och spenderade kvällen där. Har skrattat, dansat, druckit och träffat vänner som man inte sett på ett tag. Varit förvirrad men ändå så himla lycklig. Jag förstår verkligen inte mig själv just nu. Jag vet inte något alls. Tillslut så drog jag, Nea, Erica och Ruth till fellini och köpte med oss kebab. Satt hemma hos Nea och käkade och sedan drog Erica och Ruth. Jag och Nea slängde oss i säng.

Idag så blev det upp vid halv åtta. Har sovit typ cirka fyra timmar inatt. Försökte vakna till och drog iväg till kyrkan. Övade lite och sen sjöng vi i kören under högmässan. Drog hem till Linnea igen och plockade ihop sakerna. Mamma hämtade mig och vi svängde förbi donken. Kom hem och pluggade lite. Har även ridit en tur i det rätt fina vädret. Nu sitter jag i soffan med mina tankar igen. Hjärna snälla bara gå och dö.

Fuck life osv osv...

När man funderat ett bra tag på att man gjorde ett misstag och "äntligen" får det bekräftat för sig själv att det verkligen var ett misstag.

Varför ska jag vara så känslomässigt inkapabel till att förstå mig själv?

För den goda sakens skull

Whaddhaup? Sitter i skolan just nu och väntar på resten av mina vänner. Ska kanske hjälpa Amanda med lite saker och sen fixa till mina läppar. Hann inte göra det hemma så får göra det här i skolan. Det får bära eller brista typ haha. Efter det så blir det väl lunch och sen svenska. Ingen natur idag igen eftersom min lärare fortfarande är sjuk... Blir en liten håltimme och sedan svenska en stund och sedan möta Beatrice och hem till henne wihoo!

Nu ska jag spela spel och tagga till skolfotot höhö.. Kanske lyssna på lite peppande rockabilly musik! Skriver kanske senare ikväll!