I've always got that feeling we'll die young

O jag började darra i vånda och nöd
jag skakade av rädsla och skräck
för jag visste ju alldeles tydligt och klart
att det var bilden av mig som jag sett


Tjoho. Nu sitter jag hemma och dricker lite vatten framför tvn. Igår gick man ju i skolan men innan de gick vi på stan och shoppade lite grann. Kollade på en grymt snygg skjorta på Carlings men den satt inte alls bra... Så det blev ingen skjorta för mig. Vi drog tillbaka till skolan och hade svenska. Skrev lite grann på min romananalys. Ska väl skriva lite mer på den idag. Aja efter svenskan så drog vi och käkade. Efter det följde Alicia med mig till Magic Lines. Gjorde en liten överraskning! 
Efter det så mötte jag upp Simon på stan och handlade lite. Sedan gick vi hem till honom. Hade en trevlig kväll med honom och hans familj. Åt god mat och skrattade i soffan framför American Pie 3: The wedding. 
Däckade senare på kvällen framför tvn. Vaknade imorse och kollade lite film på tvn. Gick sedan upp och käkade frukost. Blev ägg och bacon, lite fil och även ett glas tranbärsjuice. Tog det lugnt och fick sedan skjuts till tåget. 

Så ja, nu sitter jag hemma. Funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Mamma och pappa åker iväg till ett par vänner så jag blir då själv hemma. Får väl se om jag hittar någon som vill umgås med mig. 


Jag piercade mig i tungan! Känns lite ovant just nu. Lite svårt med vissa ljud i uttalet och lite svårt att äta. 
Gjorde det ont? Det gjorde nog ondare att tatuera sig!

HEJ ALICIA

image description

Ruined in pieces, a human machine

Den här dagen har flytit på rätt bra. Drog till skolan och hade mediekommunikation som första lektion. Vi pratade om semiotik i bilder och så. Hur vi alla tolkar bilder på olika sätt. Sedan redovisade några även sina bilder som de hade gjort. Vi hade i uppgift att göra en utmanande reklam. Jag vågade inte visa min. Så satt under sista delen av lektionen för att kolla igen den lite. Men läraren tyckte att den såg himla bra ut. Så då vågar jag nog visa den nästa gång hihi. Efter det blev det historia och där svarar vi bara på frågor om kalla kriget. Gjorde någon fråga sedan drog jag mig mot station. 

Väl där köpte jag min lunch som bestod av en fralla, ett äpple och en liten proviva mango. Tog 12 tåget till Köping för att jag hade ett möte hos BUP klockan 1. Mötet gick bra och när det var klart mötte mamma upp mig och vi gick till blodcentralen på sjukhuset för att ta lite blodprover. Jag är så himla trött så ofta. Somnar typ på lektionerna.. Så vi tog lite prover för att kolla om jag har brist på något. Får väl svar om cirka 2 veckor. 
Efter det så åkte jag och mamma till Arboga för att gå till banken och fixa mitt bankkort. Så nu får jag ett nytt. Känns lite läskigt att vara "vuxen" nu. Efter det handlade vi lite snabbt. Köpte även mat i thaivagnen på stan. Så himla gott! 

Väl hemma så öppnade jag dörren och där satt en stor spindel........ Skrek rätt ut igen men mamma var i stallet och kunde inte hjälpa mig. Tog kvasten och slog ihjäl den. Så förlåt till alla! Antagligen mitt fel att det började att regna i typ 2 minuter! Oops. Nu sk ajag återgå till mitt glas juice och kanske fixa mig en macka! 


Tröttnade även på min design så snodde en såndär gratisdesign som jag tyckte passade mig och ändrade den lite grann.