Vi befinner oss alla i rännstenen men några av oss blickar mot stjärnorna.

Känner att jag måste ta tag i detta bloggandet nu. Berätta vad som händer i mitt liv.
Jag är nu inne på femte veckan med mediciner, den tredje var hemsk.. Min tidsuppfattning var borta, min sömn var inte alls bra. Full med drömmar om blod, monster och svek. Det som räddade mig var min telefon. Weird, räddad av en telefon.. Men gillar verkligen min iphone. Pappa tipsade om en dagboks-app. Jag slipper dra upp min andra bok för att skriva av mig alla tankar. Har inte orkat göra det längre.. Nu tar jag bara mobilen och skriver precis det jag tänker. Jag får ut alla tankar och kan andas igen. På åtta dagar skrev jag 32 inlägg.. Sedan har jag ju alla mina vänner som finns som stöd som jag pratar med.
-
Midsommarafton blev och inför dessa dagar blev lyckan vacker, under midsommarafton är det alltid bra. Då är jag så lycklig. Älskling och bästa vän var med vilket gjorde kvällen mycket bättre, hade åttkamp och mycket skratt. Såg på när älsk vann två grenar och jag vann den fånigaste grenen när jag skalade det längsta skalet från en potatis med en träslev! Kvällen var rolig med mycket skratt. Spenderade natten i husvagnen och kollade en massa film.
Åkte hem till älsk på lördagskvällen och kollade film, lagade mat och mös. Mamma hämtade mig på söndagen och då red vi en tur, sedan kom Tilda hit.
Helgen var awesome.
-
-
-
-
-
Snart börjar jag jobba, kommer bli läskigt men ändå kul.
Den senaste veckan har varit bra, någon konstig dröm men jag vet vart en del av dem kommer ifrån. Igår följde jag med mamma på träning, körde lite hoppning för Nilla och det gick super. Kändes så himla bra! Vi bara flyger över hindrena och jag är inte alls rädd längre.
Nu sitter jag och kollar igenom massa bilder på älsk, ska väl leta lite appar till min mobil. Snart kommer förhoppningsvis Ruth och Henrik hit. Saknar dem en massa, blir en liten filmkväll.
-
-
-
Chaos is a friend of mine.

This is the story of my life, these are the lies I have created.

Har inte uppdaterat på ett tag. Jag har helt enkelt inte haft någon ork, är inne på värsta veckan nu.
Den här veckan har jag inte gjort så mycket typ ingenting.
Jag är trött för natten till idag var hemsk.. Inte sovit så mycket alls. Dumma rävar som låter mitt i natten, dumma fåglar som piper så högt. Dumma hjärna som tror att klockan är tolv när klockan är nio.. Dumma rum som gör att jag måste ha fönstret öppet för att kunna ha frisk luft i rummet..
Nu kom mamma hem med pizza, ska tjocka i mig och tycka synd om mig själv. Kanske leka med min nya mobil, iphone in my <3
-

Äventyren finns runt hörnet.

Hade ett litet äventyr, jag och bästa vän bestämde oss för att ha ett litet äventyr. Tog en ridtur som tog typ två och en halvtimme. Hoppade av och fikade lite också. Riktigt fin och lång väg.
Mycket skratt och mycket prat.
När man kommer hem så möts man av hennes pappa. Mammas häst var ute fortfarande. Sa till Linnea att gå in och fråga om hästarna skulle vara inne eller ute. Dörren var låst. Visade sig att mamma och pappa hade åkt iväg till lasarettet.. Mamma hade blivit sparkad av hästen i huvet och på handen. Lite lätt panik för tänk om det hände något med min fina bästaste mamma.
Bästa vän stannade kvar och vi gjorde mat medans vi väntade på att pappa skulle höra av sig. Vid ca tolvtiden kom de hem och det var lugnt, kanske en lättare hjärnskakning men annars var hon bara blå. PHUU. Tur i oturen!
Nu ska jag fixa till mig lite tror jag.
-
Btw.. Man ser golvet på mitt rum och mitt skrivbord! OMG!