Totalt ignorerad och malplacerad

Hej på er, nu har det gått några dagar igen. Den här gången får jag nog faktiskt skylla på att jag har haft saker att göra! I torsdags blev det gå upp och käka frukost. Sen under dagen så gjorde vi inte så mycket ändå. Firade mormor lite med några grannar. Fick älgstek med potatiskroketter och två olika såser (en som jag hade gjort). Det var riktigt smarrigt, till efterrätt sen så blev det lite glass. Fikade även lite tidigare på dagen med tårta och kakor. Sen var det tyvärr dags att packa ihop alla saker och slänga in dem i bilen. Sa hejdå till mormor, Anders och min morbror innan det blev att dra sig hemåt igen.. Halvsov nästan hela vägen hem. Hade sovit väldigt dåligt (vilket är väldigt konstigt för sover annars alltid bra hos mormor) så var sjukt trött i mitt huvud. Väl hemma så blev det borsta tänderna och fixa sig, ta med iPaden upp och kolla lite på youtube innan det blev dags att sova.
På fredagen så blev det inte heller så mycket gjort. Tog faktiskt en promenad innan frukost med mamma. Sen blev det typ sitta och lösa korsord. Satte mig senare och spelade lite playstation 2, fördrev tiden med ett Scooby Doo-spel. Sedan sa pappa att vi skulle cykla iväg så då blev det damma av min cykel (brukar annars sno mammas) och dra iväg till några vänner. De hade nyss klarat skrivprovet för körkort C så det blev lite firande med Bollinger, rosé och ett spel av krocket. Hade en väldigt trevlig kväll på altanen med kaffe och popcorn. Sedan blev det cykla hemåt för att sova. 
Lördagen så blev det upp och fixa lite. Bakade silviarutor till cafét igen (åh de är ju så underbart goda). Sen så hoppade jag in i duschen och fixade mig inför kvällen. Linnea ringde när jag var klar och jag hämtade upp henne med bilen och vi åkte in till stan. Träffade några av Kenneths vänner och hans lillebror. De badade och jag sprang runt som bollkalle när deras badboll for över kanten. När de var klara så packade vi mammas bil full och åkte ut till Linnea igen. Där blev det fixa och greja medan killarna fick sköta grillen. Käkade masas gott och hade det väldigt trevligt innan det var dags att åka in till stan igen. Vi skulle till Stadskällaren eftersom The Poodles tydligen skulle spela. Satt där och hade det trevligt, träffade på Erica och Py också! Sen äntligen så var det dags, lyssnade på dem ett tag innan jag tog bilen ut till Lina. Tog det lugnt hemma hos henne ett tag tills André ringde och ville ha skjuts till Kungsör, så vi fick skjutsa honom och två till. Sen tillbaka till Arboga för att skjutsa hem Linas mamma, pappa och farbror. Sen drog vi tillbaka till Kungsör för att hämta André igen. Kom nog i säng vid halv 5 eller nått haha. 
Idag så blev det sova ut ordentligt. Kom väl upp från sängen vid ett eller nått. Käkade lite frukost innan det blev sitta och ta det lugnt framför Cry när han spelade något spel. Typ det jag har gjort, kollat på Cry och tänkt en massa. Tog även en ridtur på kvällen, vilket gick bra. Tror dock att min häst kände sig precis som mig. Hur trött som helst haha. Det var väl typ det jag har gjort. Åh just ja, jag och mamma har även gjort hemmagjord hallonsylt!

A love like theirs would be beautiful

Tjenare! Idag så har jag haft en awesome dag. Vaknade och drog mig lite i sängen tills jag fick ett sms från mamma där det stod att de skulle bada. Så det blev byta om och sen springa ned till mormor, mamma och pappa för att ta sig ett morgondopp i vattnet. Kan ju säga att det inte var speciellt varmt..... Det positiva var att man vaknade ju ordentligt i alla fall haha. Som tur är var det soligt och varmt när man kom upp och det är inte heller långt ifrån huset, så ja. Kunde ju värma upp mig fort! Vi käkade en god frukost innan jag slängde in mig i duschen. När jag kom ut så hade vi fått sällskap av Emelie, Arvid och Karin. Pratade lite, var nere på bryggan och sen fikade vi också, mums.
När de hade åkt hem blev det lägga sig och pressa ett tag. Jag har faktiskt fått färg på mig (helt otroligt). Det var så skönt att bara ligga i solen, men efter ett tag blev det att gå in och fixa till sig. Vid tre hade vi bord på en av mina favoritrestauranger Axmarbrygga. Det är en fiskrestaurang som ligger precis vid vattnet, den står typ på bryggan och båtar kan lägga till precis utanför fönstret. Sen har de ju underbart god mat! Åt någon havstapas till förrätt, rödtunga till vamrfätt och vit chokladpannacotta med nån hallonmousse grej. Åh så himla gott det var. Hade en riktigt trevlig stund. Anledningen till varför vi hade det lite lyxigt var för att mamma och pappa hade sin 20 åriga bröllopsdag. Fattar ni, 20 år! Okej kanske inte världsmycket om man jämför med andra, men jag tycker att det är super!! 
När vi var klara så gick vi förbi en konstutställning och kollade på lite grejer. Hittade några tavlor som jag blev totalt kär i! Åh gud vad jag vill ha dem, de var så sjukt vackra! Men tyvärr så kostar de ju en del... Hittade även ett fint armband som jag fick av mormor också. Väl hemma sen blev det ta det lugnt innan vi drack lite champagne och fikade (IGEN). Spenderade resten av kvällen framför tvn och kollade på fotboll. Nu ska jag lägga mig i sängen och starta igång en film och sen sova. Godnatt!

Ashamed of how much I think of you

Behöver väl inte säga hur DÅLIG jag har varit på att blogga den senaste tiden.... Har satt mig ned och tänkt att nu fan ska jag skriva lite, men sen kommer det alltid något ivägen.... Ska väl lägga in lite bilder från dessa dagar haha.
I tisdags så red jag en liten minilektion för mamma på Coroja. Det gick superbra med tanke på att jag inte hade ridit "ordentligt" på länge. Stod även innan i boxen och slängde ur mig en massa tankar till hästen. Reaktionen jag får är att hon vände sig om och puffade till mig på kinden, precis som om hon ville säga att allt skulle ordna sig. Mina ögon tårades. (Har även varit duktig och motionerat mera, ridit en riktig dressyrlektion osv).
Spenderade resten av veckan med att typ slappa, vara lite halvt sjuk och kolla på en massa intervjuer av skådespelarna från Teen Wolf (kärlek). På fredagen så jobbade jag först, vilket gick väldigt fint. Senare på kvällen så åkte jag in till stan för att fira denna fina människa, Erica.
Träffade en massa människor jag inte sett på hur länge som helst (bland annat Zack som ni ser på bilden). När jag kom fram kändes det verkligen som om jag hade varit avskuren från världen ett tag. Så mycket som hade hänt! Hade en underbar kväll med ett härligt gäng!
Lördagen spenderade jag på cafét. Erica och Viktor skulle spela så då åkte jag dit och umgicks lite med Tilda, Zack, Ruben, Py och massa fler (och lyssnade på bra bakgrundsmusik). När allt var klart så följde Tilda med mig hem. Babblade lite och kollade på Teen Wolf (äntligen någon av mina vänner som gillar den serien!!!). Käkade även god mat i form av grillat med potatisgratäng och beasås. Hade en supermysig kväll med en superduper vän!
I söndags blev det packa och fixa sig lite lätt innan jag hoppade in i bilen och drog upp till mormors sommarstuga. Har spenderat dagarna med att ligga ute i solen och pressa, gått promenader, grillat gott, doppa tårna i allt för kallt vatten ute på bryggan. Imorgon så blir det ut och äta på fin restaurang!
Utsikten här är underbar och huset är så himla fint! Det är lite som att vara i en sagovärld, avskärmad från resten av världen. Det ger mig en massa tid att tänka på grymt många saker hit och dit. Vill typ aldrig åka hem utan vill stanna här för evigt!
Det enda negativa som jag kan komma på är brännskadan jag fick av mormor när hon tog bort ett varmt lock som fick möte med min handled haha. Så ja, kommer få ett fint ärr nu då.. Men men, på med aloe vera! Det fixar allt! Nu ska jag lägga mig ned framför Teen Wolf och sen sova. God natt på er!