Dance all fucking night

Sitter i bilen på väg till Västerås nu! Party för hela slanten! Woop woop!

It was preordained that we should part

-What is it about me?
-I don't know, it's kind of hard to explain. It's like the rest of the world's in black and white.. You're in colour.
 
Tjo, inte haft orken att blogga men ni överlever! Gårdagen spenderades på mammas jobb och hjälpte henne. Fick fakturera lite, sortera papper i bokstavsordning, ta ut fakturor och greja. Så blev inte så mycket annat. Vi skulle egentligen bara vara där i någon timme men det slutade med att vi var där till 4 ungefär. Åkte sedan hem och fixade lite ute i stallet. Sedan lagade jag mat och satt i soffan framför tvn. Kollade även på en riktigt bra film, The howling: reborn. En bra varulvsfilm! 
Idag dock har jag faktiskt haft bra med tid på mig så jag har suttit och pluggat en massa. Även kollat en film, The first time. Lite awkward men riktigt bra! Gillar den väldigt mycket. Kanske för att en av huvudrollsinnehavarna är snygg och charmig hehe. Ska väl snart hoppa in i duschen och fixa till mig inför kvällen. Kanske ta något gott att dricka innan jag drar iväg till Västerås för att träffa fina vänner och ha en grym kväll på 100-dagars festen. Åh kommer bli så underbart. 
The first time

Dansa din djävul

Denna dag har varit väldigt produktivt! Klev upp när klockan ringde och käkade en snabb frukost. Bytte sedan om och gick ut till stallet. Borstade Coroja och tog sedan en ridtur med Linnea. Pulsade i snön med hästarna och babblade på. Galopperade på snötäckta vägar medan solen sken. Riktigt härligt var det. När vi kom tillbaka fixade vi det sista i stallet och sen gick jag in. Hoppade in i duschen och gjorde sedan lite läxa. Fixade till mig och åkte sedan för att handla. Väl hemma sen så lagade jag mat till mig och mamma. Pluggade lite mer och sen tog vi in hästarna. Jag och papps hjälptes åt med hösilagebunten och sen blev det mat igen. Nu sitter jag i en fåtölj och tar det lugnt. Är typ sjukt trött för att jag varit igång hela dagen hehe. Få se vad morgondagen bjuder på.